Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: Oct 28, 2005 8:13am
Forum: etree Subject: Re: show supposedly imported but no sign of it

what band / show date are you refering to? .. can you see the show in the public area of LMA? link?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: phildopus Date: Oct 28, 2005 9:58am
Forum: etree Subject: Re: show supposedly imported but no sign of it

yukos the crude 2005-10-09 (yukos2005-10-09.flac16)

In the page with all the bands on it (http://www.archive.org/audio/etree-band-showall.php#Yukos_the_Crude), there is now a "browse shows" link for Yukos the Crude, but it goes to an empty page.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffDiana Hamilton Date: Oct 29, 2005 12:50am
Forum: etree Subject: Re: show supposedly imported but no sign of it

Oh darn, it's another one of those weird error ones:
http://www.archive.org/audio/etree-details-db.php?id=30494

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffBrad Leblanc Date: Oct 29, 2005 1:08am
Forum: etree Subject: Re: show supposedly imported but no sign of it

Fixed, new link.

http://www.archive.org/audio/etree-details-db.php?id=30529

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: phildopus Date: Oct 31, 2005 6:07am
Forum: etree Subject: Re: show supposedly imported but no sign of it

thanks!